сряда, 12 ноември 2008 г.

Свържете се с Драго!

Чрез този блог Вие можете да осъществите контакт с кандидат-президентът Драгостин Цеков!
Не се притесняваите да попитате или посъветвате ,да изразите мнение или просто да кажете мнението си за всичко случващо се в НГДЕК !!!
Вашето мнение е важно за нас!

2 коментара:

humpti_dumpti каза...

Mislq 4e va6iq kandidat nqma nikakvi 6ansove sre6tu Blago poradi tova 4e 1 - ne e populqren 2- ne se 4uva glasa mu v suveta 3- blago e mn po-energi4en i mn pove4e ne6ta moje da napravi za da podobri sustoqnieto na ne6tata v u4ili6te
Toi ima pove4e vliqnie vurhu u4itelite i osven tova zamestni4kata mu e ot drug vipusk i po tozi na4in mogat da imat po-6irok pogled vurhu ne6tata. Vsi4ki kazvat 4e tazi dlujnost nqma njikakvo zna4enie
az mislq 4e Blago moje da i predade mn golqmo zna4enie taka 4e toi e po-pravilniq variant za predsedatel.

Nick каза...

Смятам, че е крайно време да не делим кандидатите на "наши" и "ваши" и да се замислим кой би се справил по-умело със задълженията си и би оползотворил по най-разумния начин правата, които ще му осигури постът.
В отговор на предишния коментар: 1. Чии са тези критерии за популярността в НГДЕК? Защото ако все още разчитаме на доброто име на някого (независимо на базата на какво и пред кого се гради) или на името на училището, за което вече е спорно дали е толкова добро, сме в голяма грешка. Нали идеята за някаква нова институция, целяща да покаже сериозното ни отношение към всичко, случващо се в гимназията, се появи след всеобщата констатация, че е време думите да придобият някакъв смисъл, а да не висят в пространството.
2. Съветът функционира ли? Задавам въпроса без грам ирония. Гласът на всеки би се чувал доста добре, ако се налага да го представя пред десетина (?!) души, дори и пред сто, ако този някой е сериозен, отговорен и знае какво прави.
3. Кое определя колко влияние има някой ученик върху учителите? За какво влияние говорим? Ще ги плаши или ще представлява мнението на всички ни пред тях председателят? Според мен целият учителски колектив би се отнесъл с уважение към инициативата единствено и само ако човекът срещу тях е умерен, здравомислещ и амбициран на първо място да постига ВЪЗМОЖНИ неща.
Колкото до заместниците: Трябва да се търсят личните качества, а не това кой от кой випуск е. Нали трябваше всички да сме заедно, а не да се делим. Всяка такава класификация на кандидатите по пол, възраст, успех в училище (и музикално стилова принадлежност) е повече от глупава и детинска. Ограничаваща и тесногръда, т.е. не само НЕ осигурява "по-широк поглед върху нещата", но и автоматично изключва такъв.
Значението на длъжността се придава от нас, учениците. Съдейки по "дебатите", това се осъзнава от много малко хора. Няма да има такова, докато приемаме цялата кампания и случващото се около нея на шега. Стилът на работа на избраните само би показал, че доверието не е било напразно. Така че не по-правилният, а най-правилният вариант са Драго и Теди, които са екип, успешен екип. И ще го покажат.